Despre Noi
 manson.ro are ca si obiectiv principal distributia si furnizarea de produse si echipamente pentru instalatiile electrice de joasa si medie tensiune.
 Suntem specializati in aria de mansoane, conectori, terminale si accesorii pentru joasa si medie tensiune, omologante ENEL si/sau acceptate Electrica/CEZ. Peste 50.000 de articole din gama echipamente si materiale pentru instalatii electrice , termice, scule electrice etc.
 Credem ca atuul nostru consta in capacitatea noastra de a oferi atat produse standard ce se integreaza perfect in sistemele existente, cat si solutii la cheie proiectate si create conform necesitatilor dumneavastra.
 Calitatea, ceea ce inseamna calitatea proceselor si a rezultatelor, este si va fi intotdeauna un factor de competitie important, daca nu cel mai important. Cele opt principii ale managementului calitatii sunt un mijloc de a orienta compania dumneavoastra catre telurile propuse si de a va imbunatati in mod continuu performantelor.
 Diversitatea foarte mare de articole, stocuri permanente , raport excelent calitate-pret, personal instruit ritmic, servicii oferite clientilor : transport, consultanta, service , asistenta sunt atuurile noastre in fata competitiei. Reprezentam interesele in Romania a peste 20 de firme din SUA, Italia, Spania, Franta, Polonia, Slovacia, Germania, Cehia. Distribuim produsele la cei mai importanti producatori autohtoni de echipamente si materiale electrice , constructie, amenajari etc. Produsele comercializate care dupa parerea specialistilor, reprezinta o calitate constanta.
 Serviciul nostru comercial vã stã la dispozitie în ceea ce priveste întocmirea comenzilor, satisfacerea dorintelor dumneavoastra individuale , iar cadrele noastre de specialitate din strãinãtate, responsabile pentru câte un grup de produse, vã vor asista în gãsirea solutiilor optime pentru necesitãtile dumneavoastra.
 Lãrgirea gamei produselor oferite stã permanent în centrul atentiei noastre. Pe lângã produsele din gama accesoriilor electrice, asigurãm si mijloacele tehnice necesare lucrãrilor de instalatie si montaj.
 Sperãm, cã toate acestea vor fi în mãsurã sã ne permitã construirea unui raport de parteneriat cu firma dumneavoastra., personalizat, reciproc avantajos si de lungã duratã .
 Grupe de materiale pe care manson.ro le poate oferii:
Principale:
Secundare:
Producatori/Colaboratori
Klauke – Germania: Conectica / Prese manuale si hidraulice / Bacuri / Clesti de sertizat / Clesti de taiat / Scule de mana
Cellpack – Elvetia: Mansoane / Terminale / Tuburi termocontractibile / Adaptoare ambrosabile / Bride
Spelsberg – Germania: Carcase si cutii de distributie electrice / Doze de derivatie si aparataj
Walther – Germania: Prize / Fise / Cuple industriale / Conectica pt. automatizari
Jokari – Germania: Cutite si clesti de dezizolat
Greenlee – SUA: Scule de decupat / Aparate de masura
Elektra – Germania: Chei de comanda si de forta


Pentru alte informatii va rugam sa ne transmiteti e-mail la adresa contact@manson.ro